Servicii - Altele

Stil de viaţă sănătos

Un indice de masă corporal în limite normale este absolut necesar pentru a va îndeplini dorința de a deveni părinți.

Nutriția este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor apărute ca urmare a unui dezechilibru între nevoile normale ale organismului și starea actuală. Nutriția înseamnă în primul rând o alimentație corectă. Greutatea corporală mare la femei este un impediment în calea obținerii sarcinii prin modificarea funcționării axului hipofizo-hipotalamo-ovarian, în plus celulele adipoase perturbă echilibrul endocrin al organismului. La bărbați, un indice de masă corporal crescut duce la o scădere a numărului de spermii în aproximativ 50% din cazuri, conform literaturii de specialitate. În urma tuturor datelor existente, un indice de masă corporal în limite normale este absolut necesar pentru a va îndeplini dorința de a deveni părinți.

Corpul uman este un templu, și, deci, da… Suntem ceea ce mâncăm!!!
Deși educația nutrițională, în rândul populației este abia la început, în mâinile unui specialist nutriția devine un aliat nu doar în lupta cu kilogramele ci și un factor important în tratarea multor boli (obezitate, diabet, sindrom metabolic, cancer, afecțiuni ale ficatului si pancreasului, afecțiuni ale glandei tiroide, afecțiuni cardiace, afecțiuni ale tactului intestinal, gastrointestinale, boli metabolice, infertilitate, ovar poli chistic, endometrioză, etc) În acest sens venim în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă sprijin nutrițional.

Consultația făcută de un nutriționist bun și regimul recomandat de acesta te pot ajuta să te debarasezi de obiceiuri și reflexe create artificial și să ajungi să percepi și să urmezi nevoile reale, benefice pentru corpul tău, toate acestea pentru a te ajuta sa devii parinte.

Consultațiile și dietele personalizate se fac pe baza unui set de analize medicale, a scanării cu biorezonanța și a măsurătorilor cu bioimpedanță.

Înapoi